Fitnes center

z 28-letno tradicijo

SportClubov fitnes center

UVODNA VADBA

Po vpisu v SPORTCLUB ne boste prepuščeni sami sebi. Za zagotovitev uspešne, zabavne in varne vadbe smo Vam namenili en brezplačni predstavitveni trening z izdelavo individualnega programa vadbe, prilagojenega Vašim željam, potrebam in pričakovanjem. 
Seveda Vam bomo tudi po končani uvodni vadbi na voljo za vprašanja in nasvete.

VADBA
NA KARDIO TRENAŽERJIH

Izboljšuje Vašo aerobno vzdržljivost, krepi srce, ožilje in dihala. Je odlična za porabljanje prekomernih zaužitih kaloriji in kurjenje podkožnih maščob. Za učinkovitost in pestrost vadbe vam ponujamo širok izbor trenažerjev Technogym in Precor.

VADBA NA IZOTONIČNIH TRENAŽERJIH

Vam omogoča, da preoblikujete telo, pridobite mišično moč, maso ali lokalno mišično vzdržljivost, hkrati pa kar najbolj zmanjšate možnost poškodb. 
Bogat izbor izotoničnih trenažerjev Vam omogoča učinkovito, pestro in varno vadbo prav vseh mišičnih skupin.

VADBA S PROSTIMI UTEŽMI

Če si želite mišičasto, lepo oblikovano in močno telo, potem je SPORTCLUB pravi kraj za Vas. Pri nas namreč ne boste samo vadili, pri nas boste uresničili svoj cilj! 
Vadba ob vrhunskih tekmovalcih v fitnesu in bodybuildingu Vas bo še dodatno spodbudila za doseganje začrtanih ciljev.

FITNES TERAPIJA

Po končani fizioterapiji Vam naši strokovnjaki (terapevti za fitnes) pomagajo, da se čim prej vrnete v dobro telesno kondicijo in preprečite ponovitev poškodbe.

RAZTEZANJE

Izboljšuje in ohranja prožnost vaših mišic, zmanjšuje mišično napetost, pripomore k izboljšanju telesne kondicije, preprečuje poškodbe in izboljšuje splošno telesno počutje. Raztezanje ni zgolj metoda vadbe, je tudi učinkovita telesna in duševna sprostitev.

© 2019 - SPORTCLUB d.o.o.,

Gortanova 22, SI-1000 Ljubljana, 
Tel.: +386 (0)1 520 77 77,

E-pošta: info@sportclub.si