Prepustite se vodi

in osvobodite telo

Plavanje v SportClubu.

PLAVANJE

Vsi naši člani brezplačno plavajo v pokritem 25-metrskem bazenu Fakultete za šport. V enem najmodernejših plavalnih bazenov v Sloveniji Vam je na voljo 8 plavalnih prog. Plavate lahko v terminih, ki so na voljo za rekreacijsko plavanje. Temperatura vode je 27°C.

Če radi plavate, imate pa odpor do plavanja v bazenih, saj si želite kvalitetnega plavanja brez gneče in v bazenu, ki ustreza najvišjim higienskim standardom, Vas z veseljem povabimo v 12 m bazen v našem wellnessu. Ker želimo ohraniti kvaliteto in ekskluzivnost tega bazena, je obisk možen samo z letno karto »All inclusive«. 

Ker se 12 m bazen nahaja v Sportclubovem wellness centru, je v njem mogoče plavanje brez kopalnih oblačil. Temperatura vode je 31°C. Bazen je namenjen sprostilnemu plavanju, zato intenzivno športno plavanje, skakanje v vodo in plavanje pod vodo v njem niso dovoljeni.

 

PROSTE PROGE ZA REKREACIJO:

V sezoni 2019/2020 lahko člani SportCluba plavajo v bazenu FŠ v času rekreacijskega plavanja. Bazen je brezplačen ob nakupu kart za fitnes in vodene vadbe ter za karte »All inclusive«.

PLAVANJE V 25-METRSKEM BAZENU - termini od 15.9.2019

Bazen je poleti zaprt.

Pridržujemo si pravico do spremembe števila prostih prog in spremembe ter ukinitve terminov za rekreacijo.

© 2019 - SPORTCLUB d.o.o.,

Gortanova 22, SI-1000 Ljubljana, 
Tel.: +386 (0)1 520 77 77,

E-pošta: info@sportclub.si