Nov urnik vodenih vadb in novosti v programu

08/30/2017

Obveščamo vas, da bo od 4. septembra dalje v veljavi nov urnik vodenih vadb. Preverite ga lahko na spletni strani pod zavihkom Urnik in cenik ali pod opisi vadb v zavihku Vodene vadbe. Hkrati pa vas želimo opozoriti še na tri novosti v programu, in sicer tri odlične vadbe, ki jih lahko preizkusite že naslednji teden. 

 

Tjaša, ki jo poznate iz večernih treningov pilatesa, bo v novi sezoni z vami z novo vadbo TRXLATES.

Gre za funkcionalno vadbo, kombinacijo vadb TRX in pilatesa. Srednje do visokointenzivni trening bo primeren za vse starostne skupine, saj se bo aktivnost treninga popolnoma prilagodila posameznikovim zmožnostim. Vaje se bodo izvajale z nadzorom in natančnostjo, poudarek pa bo na stabilizaciji in dvigu srčnega utripa, ki mu na koncu vadbe sledi še umirjanje. Trxlates bo odlična vadba za aktiven začetek dneva.

 

Dona je poleti uspešno zaključila izobraževanje za licenco Piloxing Knockout trenerja, tako da vam z novo sezono pripravlja program nove vadbe. Intenzivnejša različica vadbe PILOXINGA združuje elemente boksa, stoječega pilatesa, pliometrije in funkcionalnega treninga. Visoko intenzivna intervalna vadba povečuje vzdržljivost in moč, izboljšuje ravnotežje, koordinacijo in eksplozivnost. Primerna bo za vse, ne glede na telesno pripravljenost in spol. Ker ne vsebuje plesnih in elegantnih gibov, bo primerna tudi za moške. Za povečanje intenzivnosti vadbe bodo tudi tu na voljo obtežene Piloxing rokavice.

 

In zadnja novost je HIIT z Evo Peternelj. Vadba HIIT je kratica za "High Intensity Interval Training" oziroma visoko intenzivno intervalno vadbo ali vadbo v visokih intervalih. Ta izboljšuje telesne sposobnosti, kot so vzdržljivost, ravnotežje, moč in koordinacijo. Z vadbo boste dosegli t.i. after burn effect, s pospešenim metabolizmom pa sprožili izgubo telesne maščobe. Vadba HIIT se izvaja z lastno težo in z raznimi pripomočki, kot so kolebnice, uteži, žoge, trakovi za TRX, šprinti…

 

Smo vas prepričali?

Vabljeni, da preizkusite vse novosti iz programa.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ne spreglejte

SPAR PLUS kartica ugodnosti

January 3, 2019

1/1
Please reload

Novice 

April 19, 2019

February 6, 2019

February 6, 2019

December 13, 2018

October 24, 2018

Please reload

© 2019 - SPORTCLUB d.o.o.,

Gortanova 22, SI-1000 Ljubljana, 
Tel.: +386 (0)1 520 77 77,

E-pošta: info@sportclub.si