VIP karta v SportClubu

04/01/2019

Za člane, ki uporabljajo kartico Diners Club, smo pripravili posebno ponudbo vadbe in razvajanja v fitnes in wellness centru SportClub, z 28-letno tradicijo, odlično trenersko ekipo in bogato ponudbo vodenih vadb, storitev na področju wellnessa in rehabilitacije.

Predstavljamo vam celoletno karto VIP SportClub.


SportClub deluje v zeleni oazi Ljubljane, v Športnem parku Kodeljevo, na Fakulteti za šport. S centrom za fitnes, wellness centrom in vadbenim centrom se razprostira na 1700 kvadratnih metrih.
Celoletna karta VIP SportClub, ki velja samo za člane Diners Cluba, vključuje vadbo v sodobno opremljenem centru za fitnes, uvodno uro vadbe z osebnim trenerjem, vstop v wellness center, v katerem boste svoje telo lahko sprostili v finski, turški ali infra savni in v 12-metrskem Spa bazenu. V karto sta vključeni tudi terapevtska masaža, ki bo učinkovito zmanjšala vaše vsakdanje obremenitve in stres, ter ena maderoterapija, svetovna uspešnica med zvezniki in športniki, ki je v zadnjih letih postala neverjetno priljubljena zaradi izjemnih zdravstvenih in lepotnih učinkov. Paket Vip vam omogoča tudi neomejen obisk vodenih vadb (Pilates, Zumba, TRX, Piloxing knockout, Joga, CrossHIIT) in plavanje v 25-metrskem pokritem bazenu Fakultete za šport. 
Celoletna karta VIP SportClub torej vključuje:
    •  neomejen obisk fitnesa https://www.sportclub.si/fitnes 
    • neomejen obisk savn https://www.sportclub.si/wellness 
    • neomejen obisk vodene vadbe (termini so določeni s strani SportCluba in se tekom sezone spreminjajo) https://www.sportclub.si/vodene-vadbe 
    • neomejen obisk bazena (julija in avgusta je bazen zaprt, termini so določeni s strani SportCluba in se tekom sezone spreminjajo) https://www.sportclub.si/plavanje 
    • brezplačni obisk maderoterapije https://www.sportclub.si/masaze 
    • brezplačni osebni trening s trenerjem in
    • brezplačno terapevtsko masažo https://www.sportclub.si/masaze 


SportClub podarja še letno članarino VIP v znesku 25 EUR.
Cena celoletne karte VIP SportClub je 697,90 € (redna cena storitev po ceniku je 997 €, v ceno je vključen 30 % popust za člane Diners Cluba). Akcija velja izključno za nove člane SportCluba.
S kartico Diners Club lahko plačujete tudi na obroke.

 

Ponudba velja do 30. 4. 2019. 

Rezervacijo karte lahko opravite na naslovu info@sportclub.si

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ne spreglejte

SPAR PLUS kartica ugodnosti

January 3, 2019

1/1
Please reload

Novice 

April 19, 2019

February 6, 2019

February 6, 2019

December 13, 2018

October 24, 2018

Please reload

© 2019 - SPORTCLUB d.o.o.,

Gortanova 22, SI-1000 Ljubljana, 
Tel.: +386 (0)1 520 77 77,

E-pošta: info@sportclub.si