BOŠTJAN KREK

V 17. letih, kar se ukvarja s trenerstvom, je prek udeleževanja na ustreznih seminarjih in kongresih ter spremljanja stroke razvil uspešen pristop, saj zna prisluhniti željam strank in predvsem prilagoditi treninge in prehrano njihovem stilu življenja. Njegov cilj je predvsem stranki omogočiti, da doseže zastavljene cilje, saj je »uspeh potovanje, ki traja vse življenje, in ne enkraten izlet. To, kar smo danes, je rezultat včerajšnjih odločitev. To kar bomo jutri, bo rezultat današnjih odločitev.«

EVA POGAČNIK

S trenerstvom se je začela ukvarjati pri dvajsetih; za stranke poskrbi, kot bi želela, da bi kdo treniral njo. Njeni vsakemu posamezniku prilagojeni programi upoštevajo njihove šibke in močne točke, njihov napredek in pričakovanja, vse pa je začinjeno s humorjem in igrivostjo.  Znanje nenehno izpopolnjuje ob bolj izkušenih kolegih, strokovnjakih z raznih področij … Njeno načelo: »Za vsako dilemo najdem čim bolj natančno rešitev. Odgovor ne sme biti nikoli Ne vem ali Ne znam, ampak Bom izvedela in Znam!

Vaše telo je ogledalo vašega življenja – spremenimo ga skupaj!

SportClubov fitnes center

MIHAEL IVANUŠA

Za diplomanta Fakultete za šport

je fitnes strast, poklic in hobi. Strankam želi predstaviti zdrav življenjski slog, ki je temelj kakovostnega življenja. Pri delu velja za doslednega, pozornega in natančnega; skuša biti učitelj, trener in motivator ter tako posameznika pripeljati do individualnih zmag, za katere še sam ni verjel, da jih lahko doseže. Znanje nadgrajuje na strokovnih seminarjih in delavnicah, sicer pa je član moštva trenerjev SportCluba, ki z znanjem dopolnjujejo drug drugega.

NEJC
KOFLER

Z osebnim trenerstvom se ukvarja že 9 let in se pri tem strokovno – pa s poudarkom na preventivi – prilagaja željam strank; velik poudarek daje na držo posameznika. Če boste želeli shujšati, bo to drugačen trening kot trening za pridobivanje gibljivosti ali mišične mase. Ali naj bo trening težek ali lahek, pa boste določili sami. Kar se tiče njega, mu je dosežek že vsak zgubljeni kilogram in boljše počutje vadečih, izboljšanje psiho-fizičnih sposobnosti in večja energija za življenje.

SEBASTIJAN NEMANIČ

Delo osebnega trenerja opravlja že sedemnajst let in prisega na individualen pristop, pri katerem cilje vedno določi skupaj s stranko – le tako so lahko ti cilji realni in doseženi, pa naj gre za izgubo odvečnih kilogramov, odvečne maščobe, za oblikovanje telesa, pridobivanje mišične mase, moči, vadbo po poškodbah, pripravo športnikov ali izboljšanje kondicijske pripravljenosti. Pri delu se poslužuje tudi mesečnih meritev, spremljanja napredka, motiviranja, prilagojenega prehranjevanja in različnih oblik vadbe, ki presegajo okvire fitnes centra.

© 2019 - SPORTCLUB d.o.o.,

Gortanova 22, SI-1000 Ljubljana, 
Tel.: +386 (0)1 520 77 77,

E-pošta: info@sportclub.si